Hond

Ik mag ook mee op vakantie.
Wel even in overleg.

 

Vakantiewoning "Bonsai"

Voor verhuur en info:

F. Bakker Hofman   Lies 19   8895 KP Lies Terschelling                                                                                                                   06-53519390    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                                                                                                                           

Ligging:

“Bonsai” is gelegen op het rustige oostelijk deel van Terschelling in het dorpje Lies. Het is gebouwd in eilander stijl in de lintbebouwing van het dorp, iets vanaf de hoofdweg. De voorkant kijkt uit op de dorpsweg tussen 2 voormalige eilander boerderijen door en aan de achterkant kijkt u uit over weilanden naar de duinen en het bos.

Naast de woning is een terras met tuinmeubilair. Wanneer u met een auto komt kan deze bij de woning worden geparkeerd. Supermarkt, postkantoor en bushalte liggen op 50 mtr. afstand van de woning. De afstand naar duin, bos en fietspadennet is 400 mtr.

De indeling:

Hal met wasautomaat en vriekastje, douche, toilet, 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed, keuken met o.a. koelkast, combi-magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, vruchtenpers, mixer en waterkoker. In de woonkamer is o.a. een radio/cassette/cd speler en kleuren tv. aanwezig.

Op de verdieping zijn 2 slaapkamers met op ieder 2 1-persoonsbedden. Op de overloop is een wastafel met koud- en warmwater. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. (1x2 pers. en 4x1 pers.) Een kinderbedje en kinderstoel zijn aanwezig. Als u deze wilt gebruiken dan graag dit van te voren even aan ons doorgeven. In de keuken zijn hand-,vaat- en keukendoeken aanwezig, alsmede een complete keukeninventaris. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

In Bonsai is WIFI aanwezig.

Adres:

Het adres van “ Bonsai “ is Lies 19a 8895 KP Lies Terschelling.

Bijkomende kosten:

Wilt u de eindschoonmaak laten verzorgen dan zijn de kosten hiervoor € 50,=. Het huren van linnengoed is mogelijk, de kosten zijn € 6,= per persoon. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u ons vooraf even bellen. Deze bijkomende kosten kunnen bij aankomst worden betaald.

Mochten er nog vragen zijn dan mag u ons altijd bellen, tel. 0562-850114 of 06-53519390 of een mail sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij wensen u alvast een goede reis !

 

 

Adresgegevens

Bakker Vakantiewoningen
Contactpersoon: G. Bakker-Zorgdrager
Lies 12 
8895 KT Lies Terschelling
Telefoon: 0562-448644
Mobiel: 0611415089 
Email: info@bakkerbungalows.nl

Links

Voor al uw installatiewerk

www.bakker-installaties.nl

Onze vakantie adressen

Bungalow Akelei
Duinweg Midsland 62
8891 HR
Midsland Terschelling
 
Vakantiewoning Bonsai
Lies 19a
8895 KP
Lies Terschelling
 
Bungalow Cocon
Duinweg Midsland 55
8891 HR
Midsland Noord Terschelling
 

Onze locatie

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Bakker Vakantiewoningen